Top

Nettsted og fullservice digitalbyrå for ALO Drink

ALO Drink er den ledende Aloe vera-juicen på verdensmarkedet og den mestselgende i USA. Fra produktet ble lansert i Skandinavia sto vi for all produksjon av digital markedsføring og -strategi.

UTFORDRING

Selskapet ønsket å lansere produktet i alle Skandinaviske land og hadde derfor behov for nye nettsider, markedsføring og kommunikasjon for å nå målet om å bli den mestselgende Aloe vera-juicen på det skandinaviske markedet. Alo Drink skulle gjøres tilgjengelig i alle de største dagligvarekjedene og kioskene i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island.

alo
alo-drink

LØSNINGEN

Vi laget en digital, responsiv løsning, i tillegg til å produsere en tydelig strategi for digitale og analoge kampanjer. Vi engasjerte kundegruppen i sosiale medier og integrerte kjøpsutløsende kampanjer i Deli de Lucas applikasjon for iPhone og Android. Vi sto også for webanalyse, innholdsutvikling, og drift og vedlikehold av nettsidene.

RESULTAT

Innen kun ett år var ALO Drink den mest solgte Aloe vera-juicen i Skandinavia og tilgjengelig i dagligvarekjeder innen NorgesGruppen, Reitangruppen og Ica.

13895164_10153713650749147_3657523517191243034_n