Top

Informasjonskapsler (cookies) og Google Analytics

For at vi skal kunne utvikle og forbedre hjemmesiden vår – og sørge for så effektiv annonsering som mulig, bruker vi Google Analytics. Dette er en tjeneste for statistikk og analyse levert av Google, Inc.Google Analytics (GA). Det betyr igjen at sidene våre benytter “cookies” (informasjonskapsler), som er tekstfiler som plasseres på din datamaskin. Dette gjøres for å analysere hvordan brukerne bruker våre hjemmesider. Vi bruker disse opplysningene fra Google Analytics til å se over hvilke sider som er mest populære og hvilke annonser som fører til flest salg for oss. Google Analytics kan også vise oss andre data for aktiviteten på våre hjemmesider og bruken av dem. Statistikken er et viktig redskap til å forbedre oss for våre brukere og kunder.

Informasjonenen som informasjonskapselen samler inn om din bruk (herunder din IP adresse) sendes til Google og lagres på selskapets servere i USA. Vi har imidlertid valgt å legge inn et script som fjerner de siste sifrene fra din IP-adresse før informasjonen lagres av Google Analytics. Dette gjør at analyseverktøyet kan anslå brukerens geografiske plassering, men adressen kan ikke benyttes til identifikasjon av den enkelte bruker. Mottatte opplysninger er uansett underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Informasjonskapsler kan deaktiveres og slettes
Du kan deaktivere bruken av informasjonskapsler på din maskin ved å justere innstillingene på nettleseren din. Vær imidlertid oppmerksom på at om du gjør dette vil du kanskje ikke være i stand til å benytte all funksjonalitet pån våre hjemmesider. Ved å bruke våre hjemmesider godtar du at Google behandler opplysninger om deg på den måten og for det formålet som er beskrevet i denne teksten.