Top

Responsivt design - tilpasset alle digitale flater

Responsivt design er en ny måte å lage og designe websider på hvor nettstedet automatisk tilpasser seg den skjermen som brukeren benytter, uten at brukeren behøver å benytte zoom eller scroll. Dermed kan man med et enkelt designrammeverk lage design som tilpasser seg alle typer, enten det er en smarttelefon, et nettbrett eller en stasjonær PC.

Responsivt-design
wordpress

WordPress som puliseringsverktøy

WordPress CMS er den mest brukte CMS løsningen i verden. Den blir brukt av millioner av brukere verden over. Det finnes tusenvis av plugins og ferdiglagde maler som enkelt kan installeres. WordPress har over 140 Millioner nedlastinger.
Vi leverer alle våre løsninger i WordPress og har lang erfaring med utvikling av egne maler, plugins og tilleggsfunksjoner som er nyttig.

Universell utforming

1. juli 2014 kom det et krav om at alle nye nettsider som blir satt opp etter den datoen, skal være universelt utformet. Det betyr at innholdet på nettsiden skal være tilgjengelig for alle, uansett handicap. Universell utforming innebærer blant annet at alle elementer har korrekte tagger i forhold til type innhold, altså semantisk HTML. Når alt innholdet er «merket» på denne måte, vil det også bli mer synlig for google.

universell-utforming
SEO-tilpasset

SEO tilpasset nettsted

Søkemotorene rangerer nettsidene og belønner de som fortjener god synlighet i resultatlisten. For å synes bedre i søkemotorenes resultatlister – kreves det at nettstedet er teknisk godt bygget opp, strukturert innhold og at man tilfredsstiller de tekniske kravene søkemotorene krever som URLer, Title tags, overskrifter, ingresser, mellomtitler, metabeskrivelser, tekster og lenker.

WooCommerce - Nettbutikk med WordPress

WooCommerce er den mest populære nettbutikkløsningen i verden som gir WordPress nettbutikk funksjonalitet. Vi har utviklet integrasjoner som kan kobles sømløst opp mot kassasystemer og fraktkalkulering. Plattformen har få begrensninger i forhold til hvordan nettbutikken skal se ut og hvilken funksjonalitet du ønsker.

Les mer om vår nettbutikk løsning her
woo-commerce

Nettside-pakker

For noen er det nok med et nettsted som kun viser man er tilstede og andre trenger en mer avansert løsning med publiseringsverktøy (CMS) slik at man har mulighet til å oppdatere innhold selv.

Vi hjelper deg med å velge riktig pakke som passer ditt behov.

  • Antall sider
  • Oppdatere selv (CMS)
  • SEO tilpasset
  • Kontaktskjema
  • Google maps
  • Blogg/Nyhetsmodul
  • Produktkatalog

Web Start

Kr 19.990,-
  • Opptil 5 sidemaler

Web Basic

Kr 29.990
  • Opptil 10 sidemaler

Web Pro

Kr 49.990
  • Ubegrenset sidemaler

Hosting og domene av nettsted kommer i tillegg om kunde ikke har det fra før. Alle priser er eks. mva.